Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Genelgesi
DNG. ÇEV.  Çevre Yönetimi Ve Teknolojileri Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ile yaptığımız sözleşme gereği atık yağ yönetimi yönetmeliği ile ilgili müracaat etmeleri hakkında danışmanlık sağlayacaklardır. Sözleşmenin içeri aşağıda belirtilmiştir. Esnafımıza hayırlı olsun. İrtibat: Abdurrrahman Eren Tel: 0505 8101212 Oğuzhan Özkeskin Tel: 0554 8244413
Bursa Çevre İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç Bey ve İl Mudur Yardımcısı Selçuk Yalçın'ı makamlarında ziyaret ettik. Atık yağların yönetimi yönetmeliği hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Konu ile ilgili detaylı bilgi ve sunumları 30 Eylül 2020 Çarşamba akşamı saat:19.30 'da oda binamızın (BESOB) toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.
Eğitim programımız 19 temmuz 2020 pazar günü saat:09.30 ile 17:00 arasında odamızın bulunduğu BESOB binasında Anadolu Ah. Kader Sk. No:13 Yıldırım/Bursa adresindeki eğitim salonunda yapılacaktır. Eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı "Egzoz Emisyon Ölçüm Elemanı "belgesi verilecektir. Eğitim programına katılım için gerekli evraklar PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI 1. 18...
Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi ile yaptığımız protokol gereği oda üyelerimize ve yakınlarına indirim uygulanacaktır. Esnafımıza hayırlı olsun.
Uludağ Üniversitesi ile müşterek yapacağımız Otomotiv-Elektrik ve Elektronik eğitim programımızın kayıtları başlamıştır. Müracaat Oda Tel: 0224 3641508
Özel Medicabil Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokol gereği Oda Üyelerimize ve 1. derece yakınlarına indirim sağlanmıştır. Esnafımıza %15 indirim uygulanacaktır. Esnafımıza hayırlı olsun.
Bursa Oto Tamircileri Odası Üyeleri ve birinci derecede yakınları, Kocaefe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nden %25 indirimle faydalanacaklar.
Çınar oto İsmail Acar ile yapmış olduğumuz protokol gereği oda üyelerimize indirim sağlanmıştır. ESNAFIMIZA hayırlı olsun.
Kapsam Belgelendirme Hizmetleri ile ilgili yaptığımız anlaşma gereği (Motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu ve danışmanı) mesleki yeterlilik belgeleri için üyelerimize kolaylık sağlanacaktır.