Gönül Dostları Buluştu

Bursa Oto Tamirciler Odası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, kadın üyeleri ile bir araya gelerek kutladı.

Bursa Oto Tamirciler Odası, örnek teşkil eden faaliyetlerine devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kadın üyeleri ile bir araya gelen oda yönetimi, üyelerinin gününü karanfillerle kutladı. Merinos AKKM Gönül Dostları Sofrası’nda kadın üyeleri ile bir araya gelen Bursa Oto Tamirciler Odası yöneticileri, karanfiller eşliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınlarımızın değerinin tüm dünyada bir gün değil her gün bilinmesini diledi.

Buluşmada bir selamlama konuşması yapan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkan Vekili Şuayip Özcan, kadınların Türk Kültürü ve İslam İnancı açısından önemine değindi. Konuşmasında ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ Hadis-i Şerif’ine vurgu yapan Özcan, “Bizleri bugünlere getiren, geleceğimiz için canını dişine takan, evlerinde, işyerlerinde yuvaları için didinen tüm annelerimizin, kadınlarımızın günü kutlu olsun. Onların fedakarlıkları karşısında onlara ne kadar layık olmaya çalışsak azdır. Bu özel gün dolayısıyla biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm dünya kadınlarının bu kutlu gününü kutluyor, her günlerinin bayram havasında geçmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.