Bursa Oto Tamirciler Odası’ndan Dostluk Turnuvası

Bursa Oto Tamirciler Odası, Bursa ekonomisinin atardamarlarından otomotiv sektörünün olmazsa olmaz öğeleri üyeleri, esnafları gerçekleştirdiği organizasyonlarla kaynaştırmaya devam ediyor. Oda üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği kaynaştırmak adına yaptığı organizasyonlara bir yenisini daha ekleyen Bursa Oto Tamirciler odası, Bursa’nın farklı sanayi bölgelerinde oto tamir, servis ve bakım hizmeti veren üyelerini halı saha turnuvasında buluşturuyor.

Altınşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvanın açılışı, Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, yöneticileri ve oda üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Turnuvanın ilk maçı Küçüksanayi, Osmangazi takımları arasında oynanırken, mücadele ve dostluğun güzel örneklerinin sergilendiği maç, 4-2’lik skor ve Küçüksanayi takımının galibiyeti ile sona erdi.

Turnuva hakkında bilgiler veren Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, amaçlarının üyeleri arasındaki kaynaşmayı sağlayıp, dostluklarını pekiştirmek olduğunu söyledi. Bir yandan bu tür sosyal etkinliklerini sürdürürken diğer yandan da üyelerini ve esnafları geleceğe sağlam adımlarla hazırlayan faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Mustafa Geç, “Şehrimizin ekonomisine önemli oranda katkı koyan esnaf kardeşlerimize verdiğimiz her destek kutsaldır. Yönetimimizle birlikte bu bilinçle çalışıyoruz. Odamız, üyelerimiz ve esnafımız adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.