Oto Tamirciler Odası, Üyelerini Geleceğe Hazırlayan Etkinliklerini Sürdürüyor

Bursa Oto Tamirciler Odası Yönetimi, üyelerinin sektörel gelişimine katkı koyacak çalışma ve etkinliklerini sürdürüyor.

Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç ve yönetimi, üyelerinin sektörlerindeki vizyonunu geliştirecek, alanlarındaki gelişmeleri takip ederek, dünyada ve ülkemizdeki üretim trendlerini yerinde görmelerini sağlayacak çalışmaları ile dikkat çekiyor.

Bu anlamda Başkan Geç ve yönetimi, üyeleri ile birlikte İstanbul’da gerçekleştirilen Automechanica 2018 Fuarı’nı ziyaret etti. Yaklaşık 300 üyenin katılımı ile gerçekleşen ziyarette, oda üyeleri, iş görüşmeleri, otomobil yedek parça tedarikçileri ve bu alandaki potansiyel müşteriler ile tanışma imkânı buldu.

Oda üyeleri, fuar gezisinin ardından özel bir tekne ile Boğaz turu yaptı.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, şunları söyledi: “Esnafımızın vizyonunu daha modern kriterlerle buluşturacak, modern hizmet trendlerini takip edebilmelerini sağlayacak projelerimizle ve etkinliklerimizle üyelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Amacımız esnafımızı günümüzün rekabet şartlarına uygun hale getirip, geleceğe çağın şartlarına uygun bir şekilde hazırlamaktır. Bu anlamda üyelerimizden de olumlu tepkiler alıyoruz. Bu tür etkinliklerimizi düzenli aralıklarla gerçekleştireceğiz. Üyelerimizi işlerinde geliştirecek daha nice adımlar atarak, esnafımızı odamızın öncülüğünde yapılan çalışmalarla kalkındırmayı hedefliyoruz.”