Oto Tamirciler Odası Dostluğu Kutsal Topraklara Taşıdı

Bursa Oto Tamirciler Odası, üyelerini geleceğe sağlam adımlarla yürüten projelerinin yanı sıra üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği perçinleyen faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Göreve geldikleri günden bu yana üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak projelerin yanı sıra birlikteliklerini güçlendiren faaliyetleri ile de dikkat çeken Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç ve yönetimi, örnek bir faaliyete daha imza attı. Bu kapsamda odaya kayıtlı esnaflara yönelik bir Umre programı gerçekleştiren oda yönetimi ve üyeler dostluğu kutsal topraklara taşıdı.

PROJE VE FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, kutsal topraklardaki manevi hazzı hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Üyelerine mesleki gelişimlerine katkı koyacak, onları geleceğe hazırlayacak çalışmaların yanı sıra sağlık, eğitim, sosyal faaliyetler gibi bir çok alanda kolaylıklar sunan faaliyetlerle de hizmet verdiklerini ifade eden Mustafa Geç, üyeleri ve sektörlerinin gelişimi adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.