Bursa Oto Tamirciler Odası’nda Birlik Gösterisi

Bursa Oto Tamirciler Odası üyeleri, oda yönetiminin düzenlediği istişare ve  bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (BESOB) Küçük Sanayi’deki eğitim merkezinde düzenlenen organizasyon, BESOB’a bağlı oda başkanları, davetliler ve üyelerin yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.

Programda ayrıca TC Milli Eğitim Bakanlığı, TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bursa Oto Tamirciler Odası işbirliği ile düzenlenen Egzoz Emisyon Ölçüm Personeli Eğitimine katılan 90 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen olağan kongre sonunda üyelerin çoğunluğunun oylarını alarak başkan seçilen Mustafa Geç, programda yaptığı konuşmada, ‘Değişim olmadan gelişim olmaz’ sloganıyla girdikleri kongrenin ardından vakit kaybetmeden çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Başkan Geç, hizmette yeni atılımlar gerçekleştirerek, camiayı geleceğe taşıyacak adımlar atmayı kendilerine şiar edindiklerini ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Esnafımızın vizyonunu daha modern kriterlerle buluşturacak, aynı zamanda üye ve yöneticilerin ilişkilerinde huzur ve güven getirecek bir yönetim oluşturmayı planlıyoruz. Teknolojiyi kullanarak, günün şartlarına uygun projelerle, üyelerimizin zamanın rekabet şartlarına uygun şekilde geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Ortak akıl yolu ile üyelerimiz ve yönetimimizi hedeflerimizde birleştirmeyi düstur ediniyoruz. Bu anlamda göreve geldiğimiz günden bu yana çok önemli adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz.

KOMİSYONLARIMIZ VE EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ ÜYELERİMİZİ GELECEĞE HAZRILIYOR

Kongremiz öncesinde üyelerimize taahhüt ettiğimiz gibi Fiyat Tespit, Bilirkişi ve Uzlaşma, ARGE ve Eğitim, Sosyal Faaliyet, Dilek ve Şikayet, Yerel Basın, Esnaf Kredi Kooperatiflerinde ve Projelerde Danışmanlık gibi komisyonlarımızı hayata geçirdik ve vakit kaybetmeden çalışmalarımızı başlattık. Diğer yandan eğitim programlarımızla üyelerimizi geleceğe sağlam adımlarla hazırlıyoruz. İşte bugün 90 kursiyerimiz sertifikaları ile buluşuyor. Eğitim programlarımız devam edecek. Üyelerimizi işlerinde geliştirecek adımlar atarak, esnafımızı odamızın öncülüğünde yapılan çalışmalarla kalkındırmayı hedefliyoruz.”